ÖPPETTIDER:

Måndag - Fredag: 08.00 – 17.00

Lördag, Söndag: Stängt

Lunchstängt mellan 12.00-13.00

Skadereparation

Skadereparation - Vi hjälper digÄr din bil i behov av skadereparation? Rollsbo Billackering AB är auktoriserad skadeverkstad för bilreparation av KIA samt Mitsubishi och vi har även specialiserat oss på Hyundai. Vår verksamhet är en allbilsskadeverkstad vilket innebär att vi tar hand om alla bilmärken. Hör av dig till oss för tidsbokning skadereparation.

Bilen har för det mesta inneburit en stor investering och är en kär ägodel för många. Därför vill du självklart inte lämna din skadade bil till vem som helst! Rollsbo Billackering AB vill vara det självklara valet för dig som är i behov av bilreparation! Vi har lång erfarenhet av bilar och har kunskap om det mesta som har med skador och reparationer att göra. Vårt team utför bilreparation av skador som uppstått i samband med till exempel:

  • Krock
  • Stöld
  • Parkering
  • Brand

Vi utför det mesta som har med skadereparation att göra

Vi tar även hand om skadereparation av lack, försäkringsskador och reparation av plåtskada. Våra skickliga mekaniker utför reparationer åt försäkringsbolag som: If försäkring, Länsförsäkringar, Trygg-Hansa, Dina Försäkringar, ICA Försäkring och Moderna Försäkringar.

När du som kund kommer med din bil till oss så börjar vi alltid med att göra en ordentlig bedömning av skadan. Därefter enas vi om när bilen ska lämnas in för skadereparation samtidigt som vi informerar om hur kontakten med ditt försäkringsbolag ska gå till.

Vi följer bilmärkenas högt ställda krav

Vår moderna verkstad är utrustad med alla de redskap och material som behövs för att arbetet vi utför ska bli av så hög kvalitet som möjligt. Rollsbo Billackering AB har valt ut alla verktyg med stor omsorg och de uppfyller naturligtvis bilmärkenas kvalitetskrav. En skadereparation består av flera olika moment och vi ser naturligtvis till så att alla utförs både effektivt och noggrant. Du kan lite på att vi reparerar bilens plåtskada.

Har du frågor om din bil eller om oss? Vill du veta hur vår skadereparation går till och hur kontakten med ditt försäkringsbolag går till? Hör gärna av dig för tidsbokning skadereparation – vi ser framemot att få laga din bil!

Auktoriserad skadeverkstad för:

Specialiserad skadeverkstad för:

Vi är medlemmar av:

Vi har avtal med: