topimg

Öppettider:

Måndag – Fredag: 08.00 – 17.00
Lördag, Söndag: Stängt
Lunchstängt: 12.00 – 13.00

Telefon:

0303-77 72 36

Följ oss på Facebook:

Billackering

Billackering är ett avancerat arbete som bör utföras med noggrannhet och med rätt sorts redskap. Vi har en modern verkstad utrustad med professionella verktyg och all utrustning som behövs för att vi ska kunna lackera bilen åt dig.

Styrkan i vårt företag är definitivt vår duktiga personal. Vi har ett erfaret och kunnigt team som har den kompetens som behövs för att våra kunder ska känna sig trygga med att låta oss lackera bilen. Det spelar ingen roll vilket bilmärke du har – vi hjälper dig gärna!

Vårt arbete genomsyras av hög kvalitet och vi lägger alltid extra fokus på grundarbetet. Det innebär att vi utför till exempel slipning, spackling och grundmålning med stor omsorg. När arbetet är klart ger vi gärna råd angående tvätt och skötsel så att ditt fordon håller sig fint länge. Kontakta oss för att boka tid för billackering!

billackering

Billack – en viktig del av bilens skydd

Det finns flera anledningar till varför du ska låta oss lackera bilen! De två främsta är dessa:

  • Skydd mot till exempel rost och stenskott samt för att bilen lättare ska hålla sig ren
  • Estetiska skäl – det är ju trevligt med en fin bil!

Är din bil sliten och skadad? Tveka inte – boka tid för billackering hos Rollsbo Billackering AB idag!

Brett utbud av tjänster inom billackering

Rollsbo Billackering tar hand om allt från repor i lacken till större skador som kräver mer avancerad utrustning. Våra mekaniker arbetar till exempel med plåtskador, rostangrepp och parkeringsskador.

Vi ställer höga kvalitetskrav på oss själva, vår utrustning samt på de material vi arbetar med. Vi använder till exempel färg från två av bilbranschens ledande varumärken: Standox och Sikkens. Vi följer naturligtvis biltillverkarnas anvisningar när det gäller material och tillvägagångssätt.

Medlemmar i SFVF – MRF garanti för trygghet och kvalitet

Vi är anslutna till SFVF, Sveriges Fordonsverkstäders Förening och MRF som är två branschföreningar. Vårt medlemskap där innebär att allt arbete utförs fackmannamässigt och med trygghetsgaranti.

Hör gärna av dig om du har frågor, vill veta mer om vad för sorts uppdrag vi åtar oss eller för att boka tid för billackering.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och har avtal med: